Friends

ENHEAR'S BEAUTY

ENHEAR'S BEAUTY

Tuesday, 17 December 2013

ATASI MASALAH SENGUGUT

0
TERLALU LAMA TAK UPDATE BLOG...
KEHIDUPAN MAKIN MENCABAR KATAKAN ;)

WHAT EVER PUN...
MY CUSTOMER ASYIK REPEAT ORDER MAHARANI ;)
tq to my luy cust..
anak customer saya ni mempunyai masalah sengugut yang sangat teruk.
so, selepas memperkenalkan maharani ni....
dah lebih 5 kali dia repeat order maharani..
dapat melegakan kesakitan sengugut



Fungsi-fungsi:

  1. Melancarkan peredaran darah
  2. Menyelaraskan kitaran haid yang tidak teratur dan masalah ketidaksesuaian semasa tempoh haid, menyembuhkan senggugut. 
  3. Menyelesaikan masalah kronik wanita dan gadis remaja (senggugut, keputihan, peredaran haid, usaha mengelakkan kemandulan dan lain-lain)• Rawatan helba (naturally) yang menggalakkan kesuburan wanita
  4. Menyihatkan tubuh badan, mengurangkan keletihan- meningkatkan sistem imunisasi, menguatkan kaki dan tangan
  5. menyerlahkan wajah berseri dan awet muda
  6. merupakan ubat gantian untuk jamu-jamu, ubat periuk semasa berpantang-menyuburkan badan selepas bersalin, mengecutkan rahim dengan cepat.
  7. kepada yang belum berkahwin sangat digalakkan untuk kulit yang cantik, kelancaran haid, sentiasa bertenaga, meningkatkan metabolisma dengan kelancaran darah keseluruh badan dll.
  8. merupakan 'ubat seks' untuk wanita, kenikmatan luar biasa kepada kedua belah pihak..(menghasilkan daya kemutan yang sangat dasyat, sehingga suami boleh teringat-ingat sang isteri)• bagi wanita yang hampir monopous, ia menguatkan tulang, menguatkan daya tahan badan dari penyakit..
  9. Sesiapa yang sudah memiliki Premium Beautiful, amatlah digalakkan mengamalkannya. Kombinasinya sangatlah berkesan luaran dan dalaman.

Harga cuma rm65/kotak+rm8 kos pos.
Cara Penganbilan : Disyorkan - (1/2 bola)-setiap hari sebelum makan atau sebelum tidur (semasa ketiadaan haid)

so any question.. blh whatsapp atau msg smsmaharani di 0124004623. saya akan reply msg anda ;)

Sunday, 3 March 2013

BIO VELOCITY

0
ANDA MEMPUNYAI MASALAH TIDO?
ANDA BOLEH MENCUBA BIOVELOCITY..
UNTUK KETAHUI SELANJUTNYA...
BOLEH PM ATAU EMAIL SAYA ;)


Thursday, 20 December 2012

minum air untuk kurus

1


Tadi aku duk usha blog kevin zahri
lepas baca banyak testimoni orang yang berjaya kurus DENGAN SIHAT
aku dapat satu key word..
iaitu: minum air secukupnya...
macam TUN MAHATHIR pernah cakap dulu.. 8 gelas satu hari..
tapi ikut yang aku tahu..(kat mana tah info tu)
 5kg berat kita.. 1 gelas air.. so.. kira sendiri..
so.. yang berat lebih.. kena lah minum lebih...

10 CARA AIR boleh kurangkan berat badan
1. air menyekat SELERA MAKAN
(yela.. bila dah minum air kosong... so.. rasa nak makan tu kurang sikit.. betul tak)



Wednesday, 19 December 2012

Pretty Fashionable

0
time untuk promote biz one my sis...

http://www.facebook.com/pretty.fashionable.9?fref=ts

hajat dihati nak beli yang ni...
huhuhu.....

sweet kan?hhuhuh..
tapi disebabkan..oleh sebab tertentu.. tak dapat lah nak beli...
dalam stock ada warna ni.. dan warna ni...


sweet gila kan..harga pun murah.. RM100 ja..
murah kan?
so sesapa nak..
boleh tanya orang nya..

tapi.. yang ni ja aku mampu beli..
guest what..
by wear PB.. i fit this shirt.. even realiti.. tak muat..
buat still lemak2 yang terlbih tak nampak..
lalallala...


anyone yang nak tanya pasal pb boleh..
email saya kat sini

nailofa_enhear@yahoo.com

hallo

0
dah lama tak update.. lalala...
im still on..

saya tengah berazam nak turunkan berat badan ni..
tapi jangan salah faham kay...
kenapa still nak kurus sedang kan dah ada pb. right?
premium beutiful.. bukan BERFUNGSI UNTUK kurus..
ia lebih kepada kesihatan.. sapa2 yang nak kurus tu jangan bergantung harap pada pb..
kecuali anda berdiet atau exercise dengan betul..


Tuesday, 10 July 2012

y a k i n

0
berlajar untuk lebih yakin dengan apa yang kita buat sekarang...
dan aku sangat bersyukur....


;)


what i want to share


Sminggu sblm raya dapat bonus RM4500... 3 minggu pas raya dapat lagi bonus RM2500... sbulan pas tu blh dapat lg RM7500... dapat lg 1 pakej pelancongan VVIP ke London Paris bln 3 thn depan...Alhamdulillah..luasnya rezeki Tuhan... tp kena ingat, Tuhan mahal adil....sape nak???


just PM me for more info kay...

Monday, 9 July 2012

i won't never give up

0

 

Blog Archive

Blog List