Friends

ENHEAR'S BEAUTY

ENHEAR'S BEAUTY

Thursday, 20 December 2012

minum air untuk kurus

1


Tadi aku duk usha blog kevin zahri
lepas baca banyak testimoni orang yang berjaya kurus DENGAN SIHAT
aku dapat satu key word..
iaitu: minum air secukupnya...
macam TUN MAHATHIR pernah cakap dulu.. 8 gelas satu hari..
tapi ikut yang aku tahu..(kat mana tah info tu)
 5kg berat kita.. 1 gelas air.. so.. kira sendiri..
so.. yang berat lebih.. kena lah minum lebih...

10 CARA AIR boleh kurangkan berat badan
1. air menyekat SELERA MAKAN
(yela.. bila dah minum air kosong... so.. rasa nak makan tu kurang sikit.. betul tak)



Wednesday, 19 December 2012

Pretty Fashionable

0
time untuk promote biz one my sis...

http://www.facebook.com/pretty.fashionable.9?fref=ts

hajat dihati nak beli yang ni...
huhuhu.....

sweet kan?hhuhuh..
tapi disebabkan..oleh sebab tertentu.. tak dapat lah nak beli...
dalam stock ada warna ni.. dan warna ni...


sweet gila kan..harga pun murah.. RM100 ja..
murah kan?
so sesapa nak..
boleh tanya orang nya..

tapi.. yang ni ja aku mampu beli..
guest what..
by wear PB.. i fit this shirt.. even realiti.. tak muat..
buat still lemak2 yang terlbih tak nampak..
lalallala...


anyone yang nak tanya pasal pb boleh..
email saya kat sini

nailofa_enhear@yahoo.com

hallo

0
dah lama tak update.. lalala...
im still on..

saya tengah berazam nak turunkan berat badan ni..
tapi jangan salah faham kay...
kenapa still nak kurus sedang kan dah ada pb. right?
premium beutiful.. bukan BERFUNGSI UNTUK kurus..
ia lebih kepada kesihatan.. sapa2 yang nak kurus tu jangan bergantung harap pada pb..
kecuali anda berdiet atau exercise dengan betul..


 

Blog Archive

Blog List