Friends

ENHEAR'S BEAUTY

ENHEAR'S BEAUTY

Sunday, 11 March 2012

kita LAGI SUKA SIMPAN dari merawat

ramai yang aku jumpa.. lagi suka simpan dari merawat...
TAK PE... SAKIT SIKIT JA..BOLEH TAHAN LAGI...
ALA.... BUKAN BOLEH BAIK PUN...
ALA... TAK DE PELAH DENYUT TU.. BIASA2 LA...

mmmm...... ayat yang aku tak suka
tapi itu la...

wellll..... korang nak jadi macam ni dulu ka?
huhuhu.. ngeriiii.. ngeri...
ya ALLAH.. mintak jauh la...

tapi ini hakikat...
one of my freinds... akan di operate
sebab breast lump yang dah sebesar bola golf..
semoga segala nya dipermudahkan...


 untuk pengetahuan korang..
kawan aku ni, dapat detect breast lump after dia pakai long bra..
dia rasa berdenyut kat bahagian breast..
then dia pergi speacialist..
alhamullilah... sebelum terlambat...




keistimewaan cup bra pb ni..
yang sangat menarik perhatian aku...
sebab..nya..dapat menarik cecair yang patut keluar..
cecair tu kalo tak keluar akan jadi lump dan sebagainya..
selain tu..
bengkak susu.. citosan yang berada dalam cup tu akan menarik susu..
so.. bagi ibu yang menyusu insayaALLAH takkan bengkak susu dan tak AKAN basah..
selain menambah kan lagi susu yang ada..
hiihihihii....


so pape just PM ME.....

0 comments:

Post a Comment

 

Blog Archive

Blog List