Friends

ENHEAR'S BEAUTY

ENHEAR'S BEAUTY

Thursday, 15 September 2011

confident....!!!

al kisah...
aku dah pakai satu produk ni...
apa dia?
taraaaa..................

cantik tak?

hahahah...
dulu aku macam ni..
sebelum aku pakai..


dan skrg?
hihhih..


kenapa aku pakai.....?
dulu memang sebab nak kurus..
tapi aku dah kurus sekarang ni...
hihhih..
kurus ke?
tapi...
after aku pakai ni..
aku rasa perubahan....
1. tak letih...
2. tido sangat nynyak...
3. period teratur...
4. tak sakit belakang..
5. last... confident..
alhamdullilah...

aku selalu pakai bra size yang salah..
memang fail lah bab kira size bra...
akibat nya...
tettttt... nak gitau pun malu..
tapi after pakai ni..
i got my actual breast..
hahahah...

nama pun tak kawin ag..
kena lah jaga kan kan...

yang dah kawin lagi lah kena jaga..
yang penting niat.. untuk suami ye...




0 comments:

Post a Comment

 

Blog Archive

Blog List