Friends

ENHEAR'S BEAUTY

ENHEAR'S BEAUTY

Thursday, 15 September 2011

TERIMA KASIH mida...

akak aku ada bercerita produk pb 
ni kat one of my fenz yang baru ja lepas bersalin..
anak dia da 4 bulan...

masalah utama dia...
1. sakit belakang...
2. cepat penat

well... after she used 1 weeks...
she text and thanks to me...
well. that was the great things..
yang penting kepuasan penguna..
baru lah betull...

dia rasa selesa..
tak susah pun nak pakai...
lepas pakai.. nak tinggal pun sayang...

suami dia puas hati..
dont say yang korset ni untuk cantik ja tau..
sebab bukan untuk cantik pun...
sebab aku yang tak cantik ni..
pakai ja...
nak betul kan statment...
actlly.. 70% kesihatan..
30% kecantikan...
100% confident...
hihihi....

kita tak boleh bertuhan kan apa2..
janji.. kita berusaha...

p/s: aku cuma berkongsi apa yang aku pakai.. sangat best...

0 comments:

Post a Comment

 

Blog Archive

Blog List