Friends

ENHEAR'S BEAUTY

ENHEAR'S BEAUTY

Thursday, 22 September 2011

sakit belakang...

well... disebabkan MY BFF tanya aku pasal pb ni..
meh aku story sikit testimoni..

yg paling terdekat ngn aku my BROther..
yang jatuh tembok  time traini ng plapes..
dia laki tau.. nak kena cucuk painkiller ja pun dah RM7000..
bayang kan ye.. mahal tu..
tu belum tentu tak sakit dah..

aku suggest pakai bengkung pb..
dua hari dia pakai.. dia rasa nak pitam.. sakit..
mmmm...
kalo fikir logik, nape jadi macam tu...
fir dalam tulang bengkung pb bertindakbalas dengan badan...
alhamdullilah.. sekarang dia tak de lah sakit seteruk dulu..
tak selalu kebas kaki dah..

kes kedua.
kakak aku.,. yang lepas bersalin.. 
sakit belakang yang agak teruk.. tiap2 minggu kena berurut...
dia yang first pakai pb ni..dan suggest kat aku
alhamdullilah.. sekarang, dia dah tak sakit dah...

kes ketiga.. dan memang banyak testimoni bergini...
akak ni.. slipdisk yang teruk.. jatuh masa kecil..
kalo kita pegang tulang belakang.. 
kita dapat rasa ada lekuk..
dokter nak operate... dan jumlah operation nya RM25k
bkn rm25 ringgit okay....
then, husband dia beli pb dan suruh dia pakai..
after 3 days...
alhamdullilah
si suami tak rasa dah lekuk kat belkang bini dia..
maybe ni kes yang paling cepat kesannya..
tengok lah atas penerimaan badan seseorang macam mana...

ini testimoni.. dan ..belum cuba belum tau..
tawakal ja.. dan berdoa..
janji ada usaha kan?

well.. kalo berminat just tell me...
memang mahal.. tapi ada function nya...
bayar lah ansuran... bukan susah pun...
aku just nk share ja ...

penat belum abih lagi..
bahasa aku tigntong sikit tau...hahahhaah



0 comments:

Post a Comment

 

Blog Archive

Blog List