Friends

ENHEAR'S BEAUTY

ENHEAR'S BEAUTY

Monday, 31 October 2011

its true... jum pergi VIETNAM...

-----Hotel 5stars..
-----makan dijamin halal..
-----ada tourist guide
-----semua nya ada jadual dan dapat berseronok
yang paling penting..
kita boleh pergi SHOPPING!!!!
bayang kan baju kat sana SANGAT MURAH.....
kain cotton viscos yang manik2..
tu kat sana berapa puluh ja..
its true....!!!
insayaALLAH i will go too
kita akan pergi bulan 6, before raya..
boleh beli kain kat sna...
boleh tempah trus jahit kat sana.. best nya...;)
tak payah nak fikir pikir tukang jahit..


time aku pergi bandung dulu   pun, bawak rm400 pun dah melebih2..
ni kan pulak nak pergi VIETNAM.. sangat murah packgae ni..
sapa yang baru kawin pun boleh join...
kita akan naik bot dan bersiar2 dalam tasik terbesar di asia tenggara...


sapa yang rasa nak berbulan madu ka...
nak bersiar2 ka..





just call me.. or email ye... ;)
nailofar_enhear@yahoo.com



0 comments:

Post a Comment

 

Blog Archive

Blog List