Friends

ENHEAR'S BEAUTY

ENHEAR'S BEAUTY

Saturday, 3 December 2011

share and sharing

sekarang... aku sangat sibuk dengan pengawasan exam..
ye ke?
tak lah sangat pun..
nak siapkan tiket ke vietnam ni..
ahks..

so, alkisah..
aku bercerita dengna akak ni..
macam mana tah timbul cerita beutiful ni...
rupanya dia dah lama ada, tapi simpan..
sayang nya, dah mahal simpan plak kan..
so,aku pun cerita la kebaikan pb tu balik..
cerita punya cerita..
last2 esok nya dia pakai balik..
alhamdullilah, bukan apa..
rasa sayang sangat kalo tak pakai kan..
satu mahal kot..
kedua, function kesihatan dalam pb tu..
pb tu, warrty seumur hidup, so.. guna lah sehabih mungkin..
sebab once, kita amalkan..
u will love it..
seriuse aku tak tipu...

boleh rasa cantik dan rasa sihat...
semua itu datang dari NYA....

0 comments:

Post a Comment

 

Blog Archive

Blog List